Sollicitatiebrief123.nl https://www.sollicitatiebrief123.nl Alle informatie die jij nodig hebt voor je sollicitatiebrief. Fri, 05 Oct 2018 13:39:11 +0000 nl hourly 1 Onderwijsvacatures vind je bij NIVVO https://www.sollicitatiebrief123.nl/onderwijsvacatures-vind-je-bij-nivvo/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/onderwijsvacatures-vind-je-bij-nivvo/#respond Thu, 28 Dec 2017 10:59:24 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=966 NIVVO is al tien jaar de specialist als het gaat om vacatures op het gebied van onderwijs en zorg. De vacatures van deze onderwijsvacaturebank zijn in te delen in vier verschillende branches.»

Het bericht Onderwijsvacatures vind je bij NIVVO verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
NIVVO is al tien jaar de specialist als het gaat om vacatures op het gebied van onderwijs en zorg. De vacatures van deze onderwijsvacaturebank zijn in te delen in vier verschillende branches. Deze branches zijn: Intern NIVVO, MBO, voortgezet speciaal onderwijs en het voorgezet onderwijs.

Inschrijven als sollicitant

Je kunt jezelf inschrijven als sollicitant bij het NIVVO. Dit doe je door een open sollicitatiebrief te sturen. Dit kun je makkelijk en snel doen op de website van het NIVVO. Door jezelf in te laten schrijven profiteer je van enkele voordelen. Wanneer er een geschikte baan vrijkomt, wordt je namelijk direct kandidaat gesteld voor de betreffende functie.

Tijdelijke vervanging vacatures

In het onderwijs zijn veel vacatures beschikbaar voor een tijdelijke vervanging. Veelal komt dit door ziekte, uitval of zwangerschapsverlof. NIVVO beschikt over vele tijdelijke vervanging vacatures. Vervanging vanwege ziekte moet vaak snel geregeld worden. NIVVO kan dit. Het is daarom ook slim om een open sollicitatie naar NIVVO toe te sturen. Dan wordt er meteen gekeken of jouw profiel matcht met de eisen van de school. Deze manier van solliciteren geeft meer kans op een baan dan zelf op tijdelijke vacatures te reageren, ook voor gepensioneerde docenten.

Werken in de flex-pool

Voor starters in het onderwijs is het werken in een flex-pool ideaal. In korte tijd doe je veel ervaring op, omdat je op verschillende scholen komt. Dit kan dus zijn in het MBO, voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs. Ook voor de jeugdzorg bestaat er een flex-pool. In deze flex-pool zitten onder andere groepsleiders, woonbegeleiders, ambulant begeleiders en pedagogische medewerkers.

Diploma’s en ervaring

Zonder de juiste diploma’s en ervaring wordt je helaas niet opgenomen in dit uitzendbureau voor onderwijs en zorg. Zij streven namelijk naar een zo hoog mogelijke kwaliteit voor de scholen en jeugdinstellingen waarmee ze verbonden zijn.

Ben je geïnteresseerd?

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met het NIVVO. Wil je maandelijks vacatures ontvangen? Schrijf je dan in op de website. NIVVO vindt de werkgever die bij je past.

Het bericht Onderwijsvacatures vind je bij NIVVO verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/onderwijsvacatures-vind-je-bij-nivvo/feed/ 0
How to: Solliciteren voor een stageplek! https://www.sollicitatiebrief123.nl/solliciteren-voor-een-stageplek/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/solliciteren-voor-een-stageplek/#respond Mon, 12 Jun 2017 10:59:48 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=960 Tijdens je studie zullen er ongetwijfeld periodes komen waarbij je een stage moet gaan lopen. Een stageperiode is vaak verplicht en geeft jou vast de nodige praktijkervaring die jij na je studie goed kunt gebruiken.»

Het bericht How to: Solliciteren voor een stageplek! verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Tijdens je studie zullen er ongetwijfeld periodes komen waarbij je een stage moet gaan lopen. Een stageperiode is vaak verplicht en geeft jou vast de nodige praktijkervaring die jij na je studie goed kunt gebruiken. Het vinden van een leuke stageplek blijkt in de praktijk echter nog lastig zat. Wanneer jij een leuke stage hebt gevonden wil je natuurlijk graag solliciteren.

De sollicitatie bestaat uit een aantal verschillende stappen. Allereerst moet er een sollicitatiebrief geschreven worden. Vervolgens word je uitgenodigd voor een gesprek, waarvoor je je uiteraard goed voor dient te bereiden. Om jou op weg te helpen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

De sollicitatiebrief

Wanneer jij een leuke stageplek hebt gevonden is het noodzaak om jezelf voor te stellen bij het desbetreffende bedrijf. Dit doe je middels een sollicitatiebrief. Probeer jezelf met deze brief voor te stellen en je vooral te onderscheiden van anderen. Wat maakt jou zo uniek dat jij aangenomen moet worden? Gebruik hiervoor niet de clichés die het gros van de mensen gebruikt, zoals: “Ik heb geen 9-tot-5-mentaliteit, ik ben flexibel, ik kan goed in teamverband werken” etc. Gebruik liever praktijkvoorbeelden waarmee jij kan aantonen dat je een bepaalde kwaliteit bezit!

Als aanvulling van je sollicitatiebrief stuur je ook altijd je cv mee. Je cv geeft een samenvatting van je behaalde diploma’s, werkervaring, cursussen e.d. Zorg dat deze ten alle tijden up-to-date is. Maak deze zo compleet mogelijk, maar houd wel in de gaten wat echt van belang is voor het bedrijf.

Het sollicitatiegesprek

Wanneer het bedrijf positief gestemd is over jouw sollicitatiebrief en je cv, kan het zijn dat deze je uitnodigt om je sollicitatiebrief en cv mondeling toe te lichten. Het sollicitatiegesprek is datgene waar je naartoe hebt gewerkt en dit moet je dan ook niet te makkelijk opvatten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Lees je daarom zo veel mogelijk in over het bedrijf. Bedenk ook welke vragen mogelijk aan je gesteld gaan worden en formuleer hier alvast een antwoord op, zo kom je minder snel voor verrassingen te staan. Het is natuurlijk ook belangrijk dat jij nadenkt over vragen die je wilt stellen. Wat het bedrijf van je verlangt, is belangrijk om te weten en tevens is het goed om te weten hoe je wordt begeleid, je wilt immers echt wat van de stage leren.

Na het sollicitatiegesprek

Het is begrijpelijk dat je na het sollicitatiegesprek zo snel mogelijk wilt weten of jij de stageplek mag invullen. Wees echter geduldig. Een sollicitatieprocedure kan best wat tijd in beslag nemen en wanneer jij te snel na het gesprek wat van je laat horen, kun je wanhopig overkomen. Wat je wel kunt doen is direct na het gesprek een kort bedankbriefje sturen. Dit komt vaak erg beleefd over en kan je als sollicitant een streepje voor geven.

Op zoek naar een stageplek?

Stageplekken zijn tegenwoordig niet erg lastig meer te vinden. Maak bijvoorbeeld gebruik van een online vacaturebank zoals www.stagemotor.nl of Stageplaza.nl. Dit soort vacaturebanken hebben vaak erg leuke vacatures vacant staan. Tevens kun je de vacatures vaak filteren op interessegebied en regio’s, wat het zoeken een stuk makkelijker maakt. Succes!

Het bericht How to: Solliciteren voor een stageplek! verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/solliciteren-voor-een-stageplek/feed/ 0
Een opvallende sollicitatiebrief https://www.sollicitatiebrief123.nl/opvallende-sollicitatiebrief/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/opvallende-sollicitatiebrief/#respond Sun, 30 Sep 2012 11:32:10 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=944 Hoe schrijf ik een opvallende sollicitatiebrief? Lees hier de tip en ga direct aan de slag met je eigen sollicitatiebrief!

Het bericht Een opvallende sollicitatiebrief verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Het is belangrijk dat jouw brief opvalt, uit de zovelen die het bedrijf of organisatie binnen krijgt.  Het is daarbij ten eerste belangrijk dat de lezer overtuigt raakt van jouw kwaliteiten en vaardigheden. Schrijf daarom de brief op zo’n wijze dat de lezer ervan overtuigd raakt dat jij de perfecte kandidaat bent voor de betreffende functie. Laat duidelijk zien dat je enthousiast en gemotiveerd bent. Daarnaast is het van belang dat je duidelijk maakt waarom dit bedrijf of de organisatie jou zo aanspreekt. Laat zien dat je kennis hebt over het bedrijf en laat je interesse zien. Schrijf over jouw relevante ervaringen en dat je kennis hebt van het bedrijf, zoals de visie en missie. Tot slot is het van belang dat je ook een stukje over jezelf schrijft en dat je de sollicitatiebrief aan iemand persoonlijk richt. Zorg voor een goede opbouw, beknopte zinnen, goed leesbare zinnen, normaal lettertype, alinea’s en de juiste grammatica en spelling.

Opbouw van een sollicitatiebrief

Je dient je sollicitatiebrief te beginnen met jouw persoonlijke gegevens. Daarna vermeld je de geadresseerde, gevolgd door de regel ‘betreft’. Hierna formuleer je de functie waar naar je solliciteert. Zorg ervoor dat je sollicitatiebrief niet te lang wordt. Hooguit anderhalve A4, en het liefst een A4.

In de inleiding van de brief beschrijf je hoe je aan de vacature bent gekomen en waar naar je solliciteert. In de inleiding is het al belangrijk dat je brief opvalt, omdat de lezer dit als eerste leest. Zorg voor een mooie, opvallende openingszin.

Nadat je de inleiding hebt beschreven vertel je waarom je aan de voorwaarden van de functie voldoet en vermeld je daarbij je werkervaringen en andere relevante ervaringen. Wanneer je deze hebt beschreven, geef je jouw motivatie aan waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de functie.

In het slot van de brief zorg je voor een passend einde en laat je merken dat je hoopt op een reactie. Let erop dat je op een heldere en overzichtelijke manier schrijft en dat je zorgt voor een logische structuur. Het is aan te raden jouw sollicitatiebrief ook aan anderen te laten lezen en om feedback te vragen.

Stijl

Kies dus voor leesbare en beknopte zinnen en probeer zoveel mogelijk vakjargon en cliche taalgebruik te vermijden. Schrijf in de actieve vorm en niet in de passieve vorm. Smijt niet met allemaal dure woorden, ,maar zorg voor een nette en goed leesbare brief. Kies van tevoren of je in een formele of wat informele stijl wilt schrijven. Daarvoor is het handig als je je goed informeert over het bedrijf, dus aan de manier waarop het bedrijf zich presenteert. Onthoud daarbij dat een meer formele brief altijd beter is dan een te informele brief.

Het bericht Een opvallende sollicitatiebrief verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/opvallende-sollicitatiebrief/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Medewerker Sales https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-medewerker-sales/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-medewerker-sales/#respond Sun, 24 Jun 2012 10:40:25 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=939 Sociaal vaardig en commerciële inzichten? Op Sollicitatiebrief 123.nl vind je verschillende voorbeeld sollicitatiebrieven. Kijk hier voor een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van een medewerker sales!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Medewerker Sales verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief medewerker sales

Betreft: Sollicitatie vacature medewerker sales

Geachte heer Termeulen,

Commercieel, enthousiast en vakkundig. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie van medewerker sales.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied, de sales. Het onderhouden van klantcontacten, het opstellen van marketingplannen, het in kaart brengen van ‘opportunities’, het uitbrengen van offertes; het is slechts een greep uit mijn takenpakket.

Als sales executive heb ik de afgelopen jaren bewezen niet alleen op inhoudelijk mijn mannetje te staan, maar ook op strategisch en communicatief vlak uitstekend te functioneren. In mijn huidige baan ben ik inmiddels uitgegroeid tot senior sales executive. In die hoedanigheid ben ik verantwoordelijkheid voor het gehele proces van binnenhalen van nieuwe klanten; iets wat mij goed af gaat en wat ik bovendien bijzonder leuk vind. Daarnaast is het uiteraard mijn taak de door het management vastgestelde targets te behalen; iets wat mij aantoonbaar gelukt is.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie, is de werkomgeving. Als boerenzoon heb ik niet alleen veel affiniteit met uw producten, ik weet ook aardig wat af van landbouwmachines. Het lijkt me daarom heel leuk mijn kwaliteiten in te zetten voor binnen uw branche.

Ik wil mezelf tenslotte beschrijven als een stressbestendige en doelgerichte persoonlijkheid en een verkoper in hart en nieren ook. Ik ben ervan overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en dat ik als medewerker sales een waardevolle bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van uw organisatie!

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Medewerker Sales verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-medewerker-sales/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Maatschappelijk werker https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-maatschappelijk-werker/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-maatschappelijk-werker/#respond Sun, 24 Jun 2012 10:14:32 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=933 Goed met mensen en maatschappelijke vraagstukken? Op Sollicitatiebrief 123.nl vind je verschillende voorbeeld sollicitatiebrieven. Kijk hier voor een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van een maatschappelijk werker!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Maatschappelijk werker verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief maatschappelijk werker

Betreft: Sollicitatie vacature maatschappelijk werker

Geachte heer Termeulen,

Op uw website zag ik dat u een vacature heeft voor maatschappelijk werker. Graag solliciteer ik op deze functie.

Ik heb de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het maatschappelijk werk. In mijn huidige baan begeleid ik vluchtelingen uit oorlogsgebieden. Ik ben daardoor erg getraind in het omgaan met complexe problematiek. Daarnaast heb ik regelmatig diensten gedraaid in de acute crisisopvang. Steeds heb ik daarbij bewezen niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje te staan, maar ook op communicatief en coördinerend vlak uitstekend te functioneren.

Wat mij aanspreekt in deze functie, is de doelgroep. Ik heb in het verleden als eens met verslaafden gewerkt, en dat is mij toen uitstekend bevallen. Ik kijk ernaar uit mijn kwaliteiten wederom in te zetten ten behoeve van deze mensen.

Ik wil mezelf tenslotte beschrijven als een enthousiaste, gedreven en stressbestendige persoonlijkheid. Ik ben van nature dienstverlenend ingesteld en het geeft mij veel voldoening mensen een stukje op weg te helpen. Vanzelfsprekend ben ik in het bezit van een HBO-diploma Maatschappelijk Werk en heb ik ervaring met groepswerkmethoden en acceptatie- en verwerkingsproblematiek.  Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en kijk er naar uit deel uit te maken van uw team!

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Maatschappelijk werker verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-maatschappelijk-werker/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Hoofd inkoop https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-hoofd-inkoop/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-hoofd-inkoop/#respond Sun, 24 Jun 2012 10:02:24 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=928 Kun je goed onderhandelen en zorg je dat leveranciers hun afspraken nakomen? Laat je hier inspireren voor een sollicitatiebrief hoofd inkoper en ga voor die baan!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Hoofd inkoop verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief hoofd inkoop

Betreft: Sollicitatie vacature hoofd inkoop

Geachte heer Termeulen,

Besluitvaardig, resultaatgericht en enthousiast. Deze beschrijving is op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie hoofd inkoop.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied; de logistiek en inkoop. Het selecteren van leveranciers, het onderhandelen over contracten en het professionaliseren van de inkoopprocessen; het is slechts een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan ben ik inmiddels uitgegroeid tot hoofd inkoop. Het coördineren en leidinggeven gaat mij niet alleen goed af, ik vind dit tevens een van de leukste aspecten van mijn baan. Ik zie het daarnaast als mijn primaire taak om middels goede leveranciers en scherpe prijsafspraken een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en groei van een organisatie.

De reden waarom uw vacature mij zo aanspreekt, is gelegen in de branche. Vroeger heb ik al eens in de auto-industrie gewerkt en ik voelde mij erg thuis in deze omgeving. Een pre lijkt mij bovendien dat ik aardig ingevoerd ben in de branche.

Ik wil mezelf tenslotte beschrijven als een doelgerichte en prettige persoonlijkheid, iemand ook die medewerkers weet te enthousiasmeren. Vanzelfsprekend beschik ik over uitmuntende onderhandelingskwaliteiten. Ik houd ervan om op strategisch niveau werkzaam te zijn, maar schuw ook het operationele werk niet.

Ik denk kortom dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en als hoofd inkoop een uitstekende bijdrage kan leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen. Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Hoofd inkoop verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-hoofd-inkoop/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Controller https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-controller/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-controller/#respond Sun, 24 Jun 2012 09:28:14 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=922 Heb je financiële affiniteit en wil je controle houden over de financiële voorspelbaarheid van een bedrijf? Bekijk deze voorbeeld sollicitatiebrief voor een controller en zorg dat je die baan krijgt!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Controller verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief controller

Betreft: Sollicitatie vacature controller

Geachte heer Termeulen,

In De Telegraaf van zaterdag jongstleden zag ik uw vacature voor controller. Graag solliciteer ik.

De afgelopen jaren heb ik een brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Het verzorgen van de verslaglegging, het inrichten en reorganiseren van de financiële administratie, en het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen; het is slechts een greep uit mijn huidige takenpakket. Mede dankzij een grootscheepse reorganisatie is de afgelopen jaren de financiële huishouding een stuk transparanter, vollediger en vooral tijdiger geworden.

Ik beschouw het als mijn primaire taak om, vanuit mijn financiële kennis en ervaring, bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een organisatie en vind dat tevens het mooiste aspect aan dit werk. Ik kijk er naar uit om deze kwaliteiten nu in te zetten voor een relatief jonge organisatie. Een andere reden waarom uw vacature mij zo aanspreekt, is uw branche. Ik ben in het verleden eerder werkzaam geweest in de makelaardij, en dat beviel mij uitstekend. Het lijk mij bovendien en pre dat ik nog aardig wat specifieke know how van de branche heb.

Ik wil mezelf tenslotte omschrijven als een ambitieuze, accurate en doelgerichte persoonlijkheid, iemand ook die andere weet te enthousiasmeren. Ik communiceer makkelijk op verschillende niveaus en weet de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Ik denk kortom dat ik op alle fronten voldoe aan de functie-eisen, en als controller een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Controller verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-controller/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Applicatiebeheerder https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-applicatiebeheerder/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-applicatiebeheerder/#respond Sat, 23 Jun 2012 18:20:50 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=918 Goed met computers en applicaties? Op Sollicitatiebrief 123.nl vind je verschillende voorbeeld sollicitatiebrieven. Kijk hier voor een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van een applicatiebeheerder!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Applicatiebeheerder verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief applicatiebeheerder

Betreft: Sollicitatie vacature applicatiebeheerder

Geachte heer Termeulen,

Analytisch, vakkundig en enthousiast. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie van applicatiebeheerder.

De afgelopen jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied, het applicatiebeheer. Het bewaken van de beschikbaarheid van de functionaliteit, het aandragen van oplossingen bij technische problemen, het geven van productondersteuning, het opstellen van procedures; het is slechts een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over uitstekende communicatieve kwaliteiten beschik. Ik ben inmiddels uitgegroeid tot senior applicatiebeheerder. Ik richt regelmatig testomgevingen in, adviseer het management,  en fungeer als intermediair tussen eindgebruikers en de afdeling automatisering. Dit laatste gaat mij niet alleen goed af, ik vind dat ook een van de leukste aspecten van mijn baan. Het lijkt mij een uitdaging deze kwaliteiten verder uit te bouwen binnen uw organisatie.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie, is de werkomgeving. Ik ben vroeger als eens binnen een financiële instelling werkzaam geweest, en ik vond dat een zeer prettige omgeving.  Een pre lijkt mij bovendien dat ik aardig wat know how heb opgebouwd van financieel applicatiebeheer.

Ik wil mezelf tenslotte beschrijven als een enthousiaste en doelgerichte persoonlijkheid. Ik ben van nature analytisch ingesteld, en weet zeer snel door te dringen tot de kern van complexe materie. Bovendien weet ik zaken op een begrijpelijke en klantvriendelijke manier te vertalen naar de eindgebruiker of het management. Ik ben ervan overtuigd dat ik ook voor het overige aan alle functie-eisen voldoe; mijn cv spreekt wat dat betreft voor zich. Ik denk daarom dat ik en waardevolle bijdrage kan leveren aan uw afdeling automatisering.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Applicatiebeheerder verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-applicatiebeheerder/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Accountant https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-accountant/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-accountant/#respond Sat, 23 Jun 2012 17:52:19 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=912 Gevoel voor cijfers en wil je grip houden op de financiële verslaglegging bij een organisatie? Op Sollicitatiebrief 123.nl vind je verschillende voorbeeld sollicitatiebrieven. Kijk hier voor een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van een Accountant!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Accountant verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief accountant

Betreft: Sollicitatie vacature registeraccountant

Geachte heer Termeulen,

Accuraat, communicatief en analytisch. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie van registeraccountant bij uw kantoor.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied, de accountancy. Het verzorgen van rapportages, het samenstellen en controleren van het jaarrekeningen en het coachen van de assistenten; het is slechts een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over uitmuntende communicatieve en leidinggevende kwaliteiten beschik. Ik ben verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en uitvoering van controle-,  interim- en bijzondere opdrachten, geef leiding aan een team en weet bovendien nieuwe klanten binnen te halen. Het coördineren en de omgang met klanten gaat mij niet alleen erg goed af, ik vind het tevens een van de leukste aspecten van mijn werk.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze vacature, is uw specialisatie in het MKB. In het verleden heb ik al eens voor deze branche mogen werken, en dat beviel mij uitstekend. Vandaar dat ik graag een overstap wil maken.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een enthousiaste persoonlijkheid met liefde voor zijn vak. Bovenal ben ik iemand die  andere weet te enthousiasmeren en nieuwe klanten aan weet te trekken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe, en een prima bijdrage kan leveren aan uw kantoor.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Accountant verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-accountant/feed/ 0
Voorbeeld sollicitatiebrief I Reisleider https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-reisleider/ https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-reisleider/#respond Sat, 23 Jun 2012 10:05:37 +0000 https://www.sollicitatiebrief123.nl/?p=902 Houd je van reizen en anderen mee te laten genieten? Laat je met deze voorbeeld sollicitatiebrief inspireren en kom op gesprek!

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Reisleider verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
Voorbeeld sollicitatiebrief reisleider

Betreft: Sollicitatie vacature reisleider Zuid-Amerika

Geachte heer Pronko,

Met stijgend enthousiasme las ik uw vacature voor reisleider bij De Jong BV in De Telegraaf van afgelopen zaterdag. Graag solliciteer ik.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied. Ik ben onder meer begeleider geweest voor groepsvakanties in Egypte, Mexico, Venezuela en Brazilië. Daarbij zaten zowel avontuurlijke als meer georganiseerde reizen.

In mijn huidige functie als reisleider bij X Travels heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over communicatieve, innovatieve en leidinggevende kwaliteiten beschik. Zeker bij reizen in het meer avontuurlijke genre zijn dat belangrijke eigenschappen. Juist omdat niet alles is uitgestippeld, is het belangrijk dat de reisleider zijn hoofd koel houdt in onverwachte situaties. Het bedenken van innovatieve oplossingen en het snel nemen van de juiste beslissing zijn zaken die mij goed afgaan. Ik vind dit bovendien de leukste elementen van mijn werk. Het lijkt me een uitdaging deze kwaliteiten verder te ontwikkelen bij De Jong BV.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie is het alternatieve karakter van uw reizen, en zeker ook de  bestemming; Zuid-Amerika. Ik houd van reizen waar niet alles vooraf vast ligt, en heb mijn hart verpand aan Zuid-Amerika. Ik weet veel van de landen in dit werelddeel af, en spreek tevens vloeiend Spaans en Portugees.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een doelgerichte, stressbestendige en  enthousiaste persoonlijkheid, die er plezier in heeft reizigers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en een uitstekend reisleider kan zijn voor De Jong BV.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Het bericht Voorbeeld sollicitatiebrief I Reisleider verscheen eerst op Sollicitatiebrief123.nl.

]]>
https://www.sollicitatiebrief123.nl/sollicitatiebrief-reisleider/feed/ 0