Algemeen medewerker

Voorbeeld sollicitatiebrief algemeen medewerker

Betreft: Sollicitatie vacature algemeen medewerker

Geachte heer Wulka,

Enthousiast, doelgericht en flexibel; deze drie steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie algemeen medewerker bij De Jong BV.

De afgelopen jaren heb ik als uitzendkracht een brede ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden. Telefoniste, receptioniste, secretaresse, administratief medewerker; het is zomaar een greep uit mijn functies de afgelopen jaren. Steeds heb ik bewezen niet alleen op administratief gebied mijn mannetje te staan,  maar ook op communicatief vlak uitstekend te functioneren. Het te woord staan van klanten gaat mij erg goed af en ik vind het bovendien een van de leukste elementen van mijn werk. Het lijkt mij een uitdaging om deze kwaliteit verder te ontwikkelen als algemeen medewerker bij De Jong BV.

Wat mij bijzonder aanspreekt in deze functie, is het takenpakket. Als algemeen medewerker krijg ik de kans de diverse ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, samen te ballen in één functie. Bovendien spreekt uw branche mij erg aan. Ik heb vroeger als eens gewekt voor een televisieproductiebedrijf, en voelde mij toen prima thuis in die dynamische wereld.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een enthousiast en betrouwbaar persoon, een harde werker, en – niet onbelangrijk – een fijne collega. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe, en dat ik als algemeen medewerker een steentje bij kan dragen De Jong BV.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Algemeen medewerker”

Geef een reactie