Voorbeeld Sollicitatiebrief | Programmeur

Voorbeeld sollicitatiebrief Programmeur

Betreft: Sollicitatie vacature programmeur

Geachte heer,

Aangenaam verrast las ik uw vacature voor programmeur bij De Jong BV. Deze functie lijkt mij op het lijf geschreven, dus ik solliciteer graag.

Ik ben een innovatief, enthousiast en getalenteerd programmeur. In de afgelopen jaren heb ik binnen verschillende functies en projecten een brede werkervaring opgedaan. Daardoor ben ik bekend met de meest uitlopende talen, maar ook met het inrichten van hardware.

In mijn huidige functie bij X, heb ik bewezen niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje te staan, maar ook tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Ik ben gewend altijd kritisch mee te denken over functionele ontwerpen van de software. Omdat ik in staat ben buiten de gebaande paden te treden, kom ik tot kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de klant. Ik ben daar goed in en vind dit tevens een van de leukste elementen van mijn werk. Het lijkt mij een uitdaging deze kwaliteit verder te ontwikkelen voor De Jong BV.

Wat mij bijzonder aanspreekt in deze functie, is de werkomgeving. Ik heb veel affiniteit met financiële producten en daar inmiddels ook inhoudelijk kennis van opgebouwd. Ik denk dat ik mij in deze omgeving daarom prima thuis zal voelen.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een gedreven persoonlijkheid met passie voor mijn vak. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan De Jong BV.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld Sollicitatiebrief | Programmeur”

Geef een reactie