Voorbeeld sollicitatiebrief I Controller

Voorbeeld sollicitatiebrief controller

Betreft: Sollicitatie vacature controller

Geachte heer Termeulen,

In De Telegraaf van zaterdag jongstleden zag ik uw vacature voor controller. Graag solliciteer ik.

De afgelopen jaren heb ik een brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied. Het verzorgen van de verslaglegging, het inrichten en reorganiseren van de financiële administratie, en het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen; het is slechts een greep uit mijn huidige takenpakket. Mede dankzij een grootscheepse reorganisatie is de afgelopen jaren de financiële huishouding een stuk transparanter, vollediger en vooral tijdiger geworden.

Ik beschouw het als mijn primaire taak om, vanuit mijn financiële kennis en ervaring, bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van een organisatie en vind dat tevens het mooiste aspect aan dit werk. Ik kijk er naar uit om deze kwaliteiten nu in te zetten voor een relatief jonge organisatie. Een andere reden waarom uw vacature mij zo aanspreekt, is uw branche. Ik ben in het verleden eerder werkzaam geweest in de makelaardij, en dat beviel mij uitstekend. Het lijk mij bovendien en pre dat ik nog aardig wat specifieke know how van de branche heb.

Ik wil mezelf tenslotte omschrijven als een ambitieuze, accurate en doelgerichte persoonlijkheid, iemand ook die andere weet te enthousiasmeren. Ik communiceer makkelijk op verschillende niveaus en weet de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Ik denk kortom dat ik op alle fronten voldoe aan de functie-eisen, en als controller een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Controller”

Geef een reactie