Voorbeeld sollicitatiebrief I Logistiek medewerker

Voorbeeld sollicitatiebrief logistiek medewerker

Betreft: Sollicitatie vacature logistiek medewerker

Geachte mevrouw Person,

In het Algemeen Dagblad van afgelopen zaterdag viel mijn oog op de vacature logistiek medewerker bij NS. Graag solliciteer ik op deze functie.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied, de logistiek. Het verwerken van inkomende transportopdrachten, het plannen en aansturen van de optimale vervoerscapaciteit, het coördineren en het nemen van maatregelen bij logistieke problemen; het is zomaar een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook op communicatief vlak uitstekend functioneer. Het  coördineren van de logistiek en het voorkomen van problemen gaat mij erg goed af, en ik vind het bovendien een van de leukste elementen van mijn werk. Het lijkt mij een uitdaging om deze kwaliteit verder te ontwikkelen bij uw bedrijf.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie, is de werkomgeving. Mijn affiniteit is altijd al uitgegaan naar het vervoer over spoor en het lijkt mij heel leuk nu daadwerkelijk werkzaam te zijn in deze branche.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een sociaal en betrouwbaar persoon, een harde werker, en – niet onbelangrijk- een fijne collega. Ik ben ervan overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe, en een waardevolle bijdrage kan de doelstellingen van de NS.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Logistiek medewerker”

Geef een reactie