Voorbeeld sollicitatiebrief I Intercedent

Voorbeeld sollicitatiebrief intercedent

Betreft: Sollicitatie vacature intercedent

Geachte  mevrouw Zeilstra,

Op uw website zag ik dat u op zoek bent naar een intercedent. Ik denk dat ik prima geschikt ben voor deze functie, en wil daarom graag solliciteren.

Als maatschappelijk werker heb ik de afgelopen jaren veel gewerkt met vluchtelingen en asielzoekers. Ik ben daardoor getraind in het omgaan met heel diverse en soms ernstige problematiek. Voor deze functie lijkt mij dat een pre. Daarnaast ben ik van nature dienstverlenend ingesteld: het geeft mij voldoening mensen op weg te helpen.

Toen ik de advertentie las, kreeg ik het gevoel geknipt te zijn voor de baan. Het werken met mensen en het servicegerichte aspect spreken mij zeer aan. Als geen ander ben ik in staat mensen te enthousiasmeren. Dankzij de vele juridische en administratieve procedures waar ik mee te maken heb bij het begeleiden van vluchtelingen en asielzoekers, ben ik bovendien gewend accuraat te werken.

Kortom: ik ben ervan overtuigd dat ik op alle fronten voldoe aan de functie-eisen en dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van het CWI.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Intercedent”

Geef een reactie