Voorbeeld Sollicitatiebrief | Beveiligingsmedewerker

Voorbeeld Sollicitatiebrief Beveiligingsmedewerker

Betreft: Sollicitatie vacature beveiligingsmedewerker

Geachte heer,

Op uw website zag ik dat u op zoekt bent naar een beveiligingsmedewerker. Graag  solliciteer ik op deze functie.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied, de beveiliging. Ik heb onder meer gewerkt als penitentiair medewerker bij ‘De Koepel’ en als beveiligingsmedewerker bij Ahoy.

In heb daarbij bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over communicatieve kwaliteiten beschik. Goed kunnen omgaan met mensen is in dit vak een van de belangrijkste vereisten en ik zie dat zelf als mijn sterkste punt. Ik vind dit bovendien een van de leukste aspecten van mijn werk. Tegelijkertijd heb ik dankzij mijn jarenlange ervaring een scherp oog ontwikkeld voor situaties die dreigen te escaleren. Dankzij rustig en correct optreden weet ik die situaties tot een goed einde te brengen.

Wat mij bijzonder aanspreekt in deze functie, is de werkomgeving. Ik ben een voetballiefhebber en houd van de sfeer rond wedstrijden. Ik voel me prima thuis in zo’n omgeving, en het lijk me leuk daar als beveiligingsmedewerker deel van uit te maken.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een sociaal en betrouwbaar persoon, een harde werker, en -niet onbelangrijk- een fijne collega. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en dat ik een prima beveiligingsmedewerker kan zijn voor De Kuip.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

 

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld Sollicitatiebrief | Beveiligingsmedewerker”

Geef een reactie