Voorbeeld Sollicitatiebrief | Financieel medewerker

Voorbeeld Sollicitatiebrief financieel medewerker

Betreft: Sollicitatie op de vacature financieel medewerker

Geachte heer Jansen,

Commercieel, servicegericht en financieel onderlegd. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar een functie bij Bank Luxemburg.

Als manager van een verkoopunit ben ik verantwoordelijk voor het behalen van de verkooptargets van niet-conjunctuurgevoelige obligaties. Tevens houd ik mij bezig met het vernieuwen en uitbreiden van de productenrange van mijn huidige werkgever.

Ik heb altijd uitstekende verkoopcijfers behaald. Ik geloof dat dat deels te maken heeft met het feit dat ik veel aandacht besteed aan het contact met cliënten. Ik ben behept met een flinke dosis mensenkennis- en daardoor in staat snel ‘in te tunen’ op cliënten. Het servicegerichte aspect van mijn werk spreekt mij dan ook erg aan; ik vind het een prettig gevoel mensen van dienst te kunnen zijn.

Ik hoop deze kwaliteiten verder uit te kunnen bouwen in de werkomgeving die mij het meest aanspreekt; een bank, en dan bij voorkeur Bank Luxemburg. Met name het internationale aspect van deze bank spreekt mij aan.

Ik denk dat ik met deze combinatie – een servicegerichte instelling, een degelijke financiële achtergrond en een flinke dosis enthousiasme – een waardevolle bijdrage kan leveren aan Bank Luxemburg.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek.

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld Sollicitatiebrief | Financieel medewerker”

Geef een reactie