Voorbeeld sollicitatiebrief I Secretaresse

Voorbeeld sollicitatiebrief secretaresse

Betreft: Sollicitatie vacature secretaresse

Geachte heer Wemer,

Communicatief, stressbestendig en accuraat; deze drie steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom op de vacature secretaresse bij De Jong BV.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied. Het onderhouden van klantcontacten, het organiseren van bijeenkomsten, het notuleren van directievergaderingen en het bewaken van de voorgang van projecten; het is zomaar een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook uitstekend presteer in een drukke, stressvolle en dynamische omgeving. Het coƶrdineren en organiseren gaat mij erg goed af, en ik vind het bovendien een van de leukste elementen van mijn werk. Ik zie het als mijn taak de dagelijkse gang van zaken waar nodig in goede banen te leiden, waarbij soms pro-actief optreden nodig is. Het lijkt mij een uitdaging om deze kwaliteit verder te ontwikkelen als secretaresse bij De Jong BV.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie, is de werkomgeving. Via uw website kreeg ik de indruk dat De Jong BV een dynamisch bedrijf is, waar veel jonge, gemotiveerde mensen werken. Ik denk dat ik mij prima thuis zal voelen in deze wereld.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een enthousiaste en betrouwbare persoonlijkheid, een harde werker, en- niet onbelangrijk- een fijne collega. Ik ben ervan overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe, en als secretaresse mijn steentje bij kan dragen aan de doelstelling van De Jong BV.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriƫn:

Voorbeeld brieven

1 Reactie op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Secretaresse”

  1. Mandy zegt:

    Dit lijkt mij een perfect voorbeeld! Hartelijk dank hiervoor, kan hier direct mee aan de slag!

Geef een reactie