Voorbeeld Sollicitatiebrief | Accountmanager

Voorbeeld Sollicitatiebrief Accountmanager

Betreft: Sollicitatie vacature accountmanager

Geachte heer Derksen,

Graag solliciteer ik op de functie accountmanager bij De Jong BV. Toen ik de vacature in Het Parool zag, kreeg ik het gevoel geknipt te zijn voor deze baan.

De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied, het accountmanagement. Het onderhouden en verbeteren van bestaande relaties, het aquireren van nieuwe relaties en het verbeteren van de accountmanagement-processen; het is zomaar een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over innovatieve kwaliteiten beschik. Ik ben daar uitgegroeid tot sr. accountmanager. In deze functie denk ik mee over productinnovatie en -verbetering op basis van de klantwens. Dat gaat mij erg goed af, en ik vind het bovendien een van de leukste elementen van mijn werk. Het lijkt mij een uitdaging om deze kwaliteit verder te ontwikkelen als accountmanager voor De Jong BV.

Wat mij bijzonder aanspreekt in deze functie, is uw product. Ik heb privé altijd veel interesse gehad voor nieuwe technologie, en weet daar zodoende ook aardig wat vanaf. Het lijkt mij geweldig om deze interesse te gaan combineren met mijn vak; het verkopen.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een motiverende persoonlijkheid, sociaal en vol overtuigingskracht. Ik ben iemand die klanten binnenhaalt en houdt, maar ook iemand die een perfecte analyse kan maken van de marktsituatie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verkoopdoelstellingen van De Jong BV!

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld Sollicitatiebrief | Accountmanager”

Geef een reactie