Voorbeeld sollicitatiebrief I Salesmanager

Voorbeeld sollicitatiebrief salesmanager

Betreft: Sollicitatie vacature salesmanager

Geachte heer Termeulen,

Resultaatgericht, gedreven en vakkundig. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie van salesmanager.

De afgelopen jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied, de sales. Het uitstippelen van het commerciële beleid, het aansturen van een team en het maken van markt- en concurrentie-analyses; het is slechts een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan ben ik, mede dankzij aantoonbare verkoopsuccessen, inmiddels uitgegroeid tot salesmanager. Het zoeken naar nieuwe afzetmarkten en het verbeteren van bestaande markten gaat mij niet alleen goed af, ik vind dit ook een van de leukste aspecten van mijn baan. Maar bovenal ben ik gefocust op het halen van verkooptargets. Het geeft mij nog steeds een ‘kick’deze targets te overstijgen. Het lijkt mij een uitdaging deze kwaliteiten nu in te zetten voor uw bedrijf.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie, is de werkomgeving. Ik ben vroeger al eens werkzaam geweest in de voedingsmiddelenbranche, en voelde mij daar prima thuis. Een pre lijkt mij bovendien dat ik de markt nog steeds vrij goed ken.

Ik wil mezelf tenslotte beschrijven als een enthousiaste en doelgerichte persoonlijkheid die het beste bij zichzelf en anderen naar boven weet te halen. Ik bereid de handen uit de mouwen te steken, maar weet ook wanneer te delegeren. Kortom; ik ben ervan overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en een uitstekende bijdrage kan leveren aan uw bedrijf.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Salesmanager”

Geef een reactie