Voorbeeld sollicitatiebrief I Applicatiebeheerder

Voorbeeld sollicitatiebrief applicatiebeheerder

Betreft: Sollicitatie vacature applicatiebeheerder

Geachte heer Termeulen,

Analytisch, vakkundig en enthousiast. Deze steekwoorden zijn op mij van toepassing. Graag solliciteer ik daarom naar de functie van applicatiebeheerder.

De afgelopen jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied, het applicatiebeheer. Het bewaken van de beschikbaarheid van de functionaliteit, het aandragen van oplossingen bij technische problemen, het geven van productondersteuning, het opstellen van procedures; het is slechts een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen vakinhoudelijk mijn mannetje sta, maar ook over uitstekende communicatieve kwaliteiten beschik. Ik ben inmiddels uitgegroeid tot senior applicatiebeheerder. Ik richt regelmatig testomgevingen in, adviseer het management,  en fungeer als intermediair tussen eindgebruikers en de afdeling automatisering. Dit laatste gaat mij niet alleen goed af, ik vind dat ook een van de leukste aspecten van mijn baan. Het lijkt mij een uitdaging deze kwaliteiten verder uit te bouwen binnen uw organisatie.

Wat mij bijzonder aanspreekt van deze functie, is de werkomgeving. Ik ben vroeger als eens binnen een financiële instelling werkzaam geweest, en ik vond dat een zeer prettige omgeving.  Een pre lijkt mij bovendien dat ik aardig wat know how heb opgebouwd van financieel applicatiebeheer.

Ik wil mezelf tenslotte beschrijven als een enthousiaste en doelgerichte persoonlijkheid. Ik ben van nature analytisch ingesteld, en weet zeer snel door te dringen tot de kern van complexe materie. Bovendien weet ik zaken op een begrijpelijke en klantvriendelijke manier te vertalen naar de eindgebruiker of het management. Ik ben ervan overtuigd dat ik ook voor het overige aan alle functie-eisen voldoe; mijn cv spreekt wat dat betreft voor zich. Ik denk daarom dat ik en waardevolle bijdrage kan leveren aan uw afdeling automatisering.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Applicatiebeheerder”

Geef een reactie