Onderwijsvacatures vind je bij NIVVO

NIVVO is al tien jaar de specialist als het gaat om vacatures op het gebied van onderwijs en zorg. De vacatures van deze onderwijsvacaturebank zijn in te delen in vier verschillende branches. Deze branches zijn: Intern NIVVO, MBO, voortgezet speciaal onderwijs en het voorgezet onderwijs.

Inschrijven als sollicitant

Je kunt jezelf inschrijven als sollicitant bij het NIVVO. Dit doe je door een open sollicitatiebrief te sturen. Dit kun je makkelijk en snel doen op de website van het NIVVO. Door jezelf in te laten schrijven profiteer je van enkele voordelen. Wanneer er een geschikte baan vrijkomt, wordt je namelijk direct kandidaat gesteld voor de betreffende functie.

Tijdelijke vervanging vacatures

In het onderwijs zijn veel vacatures beschikbaar voor een tijdelijke vervanging. Veelal komt dit door ziekte, uitval of zwangerschapsverlof. NIVVO beschikt over vele tijdelijke vervanging vacatures. Vervanging vanwege ziekte moet vaak snel geregeld worden. NIVVO kan dit. Het is daarom ook slim om een open sollicitatie naar NIVVO toe te sturen. Dan wordt er meteen gekeken of jouw profiel matcht met de eisen van de school. Deze manier van solliciteren geeft meer kans op een baan dan zelf op tijdelijke vacatures te reageren, ook voor gepensioneerde docenten.

Werken in de flex-pool

Voor starters in het onderwijs is het werken in een flex-pool ideaal. In korte tijd doe je veel ervaring op, omdat je op verschillende scholen komt. Dit kan dus zijn in het MBO, voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs. Ook voor de jeugdzorg bestaat er een flex-pool. In deze flex-pool zitten onder andere groepsleiders, woonbegeleiders, ambulant begeleiders en pedagogische medewerkers.

Diploma’s en ervaring

Zonder de juiste diploma’s en ervaring wordt je helaas niet opgenomen in dit uitzendbureau voor onderwijs en zorg. Zij streven namelijk naar een zo hoog mogelijke kwaliteit voor de scholen en jeugdinstellingen waarmee ze verbonden zijn.

Ben je geïnteresseerd?

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met het NIVVO. Wil je maandelijks vacatures ontvangen? Schrijf je dan in op de website. NIVVO vindt de werkgever die bij je past.

Categoriën:

Algemeen
Geen Reacties op “Onderwijsvacatures vind je bij NIVVO”

Geef een reactie