Voorbeeld sollicitatiebrief I Marketeer

Voorbeeld sollicitatiebrief marketeer

Betreft: Sollicitatie vacature marketeer

Geachte heer Pietersen,

Het profiel van de door u gezochte marketeer sluit naadloos aan op mijn eigen profiel. Graag solliciteer ik daarom naar deze functie bij de RSB Bank.

Pro-actief, klantgericht en commercieel; deze omschrijving is op mij van toepassing. De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan in mijn vakgebied, de marketing. Het bedenken van nieuwe marketing concepten, het uitwerken van de klantbenadering, het voeren van campagnes; het is zomaar een greep uit mijn takenpakket.

In mijn huidige baan heb ik bewezen dat ik niet alleen marketingtechnisch mijn mannetje sta, maar ook een grote inhoudelijke kennis heb opgebouwd van hetgeen mijn huidige werkgever verkoopt; financiële producten. Daarmee kan ik mijn voordeel doen voor de RSB Bank.

Het coördineren en sturen op resultaat; het gaat mij erg goed af en ik vind het bovendien een van de leukste elementen van mijn werk. Het geeft erg veel voldoening om nieuwe producten succesvol te vermarkten! Het lijkt mij een uitdaging om deze kwaliteit verder te ontwikkelen bij RSB.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid, een harde werker, en – niet onbelangrijk- een fijne collega. Ik ben ervan overtuigd dat ik op alle fronten aan de functie-eisen voldoe en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verkoopdoelstelling van RSB.

Vanzelfsprekend ben ik graag bereid mijn motivatie nader toe te lichten in een gesprek,

Hoogachtend,

Bijlage: Curriculum vitae

Categoriën:

Voorbeeld brieven
Geen Reacties op “Voorbeeld sollicitatiebrief I Marketeer”

Geef een reactie